Vyhrajte zavírací nůž MT-PLUS Mil-Tec® se 3 čepelemi - www.vanocni-darky.cz

Vyhrajte zavírací nůž MT-PLUS Mil-Tec® se 3 čepelemi - www.vanocni-darky.cz

Zodpovězte 3 snadné otázky a vyhrajte špičkový zavírací nůž se třemi čepelemi. Nápovědy najdete na www.branse.cz

Internetový obchod www.branse.cz se zabývá prodejem a odborným poradenstvím v oblasti prostředků pro osobní ochranu a outdoor vybavení. S prodejem obranných prostředků se zabýváme již více než 20 let přičemž s elektrickými paralyzéry jsme na český trh tehdy ještě československý přišli jako první. Naše zkušenosti jsou tedy velmi bohaté a to nejen v oblasti prodeje.

V naší nabídce naleznete velmi široký sortiment obranných prostředků jakými jsou elektrické paralyzéry pepřové spreje sprejové svítilny teleskopické obušky tonfy apod. Rovněž u nás naleznete kvalitní outdoor vybavení předních světových výrobců včetně nožů taktických batohů lopatek seker ale i oblečení a další. Nezapomněli jsme ani taktické svítilny multitooly multifunkční nože či potravinové doplňky. Kompletní seznam produktů můžete samozřejmě shlédnout na našem e-shopu www. branse.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 6.12.2015

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace