Soutěž na Facebooku o zajímavé ceny - www.stridavka.cz

Soutěž na Facebooku o zajímavé ceny - www.stridavka.cz

Zapojit se do soutěže můžete tak že na svém facebookovém profilu budete veřejně sdílet odkaz na náš web http://www.stridavka.cz. Před odkaz ještě doplňte nějaké vhodné heslo slogan větu na podporu péče obou rodičů o děti.

Ze sloganů které využijeme pro další podporu péče obou rodičů vybere naše porota tři nejlepší a jejich autory oceníme těmito cenami:

1. místo: TABLET MANTA MID 701 QC
2. místo: TRIKO STŘÍDAVKY velikost si můžete vybrat
3. místo: KNIHA PŘÍBĚHY MUŽŮ

Všichni zúčastnění navíc získají poukázku na slevu na pobyt v autocampingu Machůzky ve Velkých Karlovicích na Valašsku - 10 % na ubytování v chatkách a 50 % na ubytování pod stanem. Slevu je možné využít kdykoliv v průběhu sezóny roku 2016.

Abychom se o vašich příspěvcích dozvěděli je potřeba nám sdělit internetovou adresu vašeho facebookového profilu. Tím se zároveň přihlásíte do soutěže. Pište buď na e-mail info@stridavka.cz nebo nám pošlete zprávu na naší facebookové stránce: https://www.facebook.com/stridavka

 

Datum ukončení soutěže: 5.12.2015

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace