SOUTĚŽ O KNIHU VAŘTE ZDRAVĚ JAKO MY - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O KNIHU VAŘTE ZDRAVĚ JAKO MY - www.webozdravi.cz

Také si myslíte že zdravé jídlo je nudné mdlé a nedá se jíst? Kniha Vařte zdravě jako my od Petry Lamschové a Kristýny Ostratické vás přesvědčí o opaku.

Panuje názor že dieta je asketická a když si člověk chce pochutnat pak si dá svíčkovou se šesti nebo jahodové knedlíky polité máslem. Jenže doba kdy se držely hloupé diety je dávno pryč. Lidé kteří se alespoň trochu zabývají zdravým životním stylem o svém jídle přemýšlejí. Přemýšlejí nejen o tom jaké suroviny nakoupit ale také jak je uvařit. Díky tomu jim jídlo „neplave' v oleji a vaří pouze z kvalitních surovin nikoliv z těch nejlevnějších a nejpodřadnějších.

Petra Lamschová a Kristýna Ostratická vaří v magazínu Dieta již nějaký čas. Zdravé jídlo nevaří pouze pro časopis ba naopak. Zdravé jídlo se stalo i jejich součástí. Baví je vymýšlet zdravé recepty hrát si s ingrediencemi a zkoušet nové potraviny.

Kristýna vždy přijde s novou a neotřelou kombinací zdravých chutí novou surovinou a zapracuje ji do receptu tak že si říkáte co je tohle za delikatesu a jak to že jsem ji ještě nikdy nejedla?

Petra zase ráda dochucuje a vymazluje jídlo tak aby bylo opravdu chutné a připravila vám z konzumace pokrmu neodolatelný zážitek. Takový že už se nebudete moct dočkat až si tohle jídlo znovu uvaříte.

Zkrátka vymýšlejí zkouší a ochutnávají nové recepty a mají k tomu dva skvělé pomocníky fotografa Ondru a decorstylistku Markétu. Jsou tým který rád zdravě vaří a předává tuhle svou radost i vám.



Tři z vás mohou vyhrát knihu Vařte zdravě jako my od Petry Lamschové a Kristýny Ostratické.

Soutěž probíhá od 18. října do 1. listopadu 2015

 

Datum ukončení soutěže: 1.11.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace