Hrajte s námi o balíčky L´OCCITANE v hodnotě 1000 Kč - www.dokonalazena.cz

Hrajte s námi o balíčky L´OCCITANE v hodnotě 1000 Kč - www.dokonalazena.cz

Milé Dokonalé že jste ještě nikdy neslyšela slovo Aromachologie?? Pětka je magické číslo řady Aromachologie. Pět esenciálních olejů které jsou jádrem každé receptury spolu působí v perfektní synergii a poskytnou tu nejlepší péči všem typům vlasů.

Až dosud řada nabízela péči pro jemné a poškozené vlasy a citlivou pokožku hlavy.

Tento rok se zaměří také na vlasy barvené. Speciální kombinace pěti esenciálních olejů pro suché a poškozené vlasy je regeneruje a posiluje díky pelargónii pomeranči a ylang-ylang. Andělika vlasy zjemňuje zatímco levandule čistí pokožku hlavy. Jemné vlasy potřebují sílu a pružnost a tak L'OCCITANE když vytvářela kombinaci pěti esenciálních olejů pro větší objem vlasů vybírala z ingrediencí které mají schopnost vlasy doslova pozvednout. Artemisia zjemňuje zatímco pomeranč rozmarýna máta a borovice vlasy revitalizuje od kořínků až ke konečkům. Citlivá pokožka hlavy může být často podrážděná například tvrdou vodou znečištěným ovzduším nebo náročnou péčí a stylingem. Kombinace pěti esenciálních olejů pro citlivou pokožku hlavu využívá zklidňující a zároveň povzbuzující účinky heřmánku mandarinky citrónové trávy bazalky a jalovce. L'OCCITANE používá esenciální oleje v péči o vlasy již přes 30 let neboť obrovská rozmanitost jejich účinných látek vytváří řešení šitá na míru všem typům vlasů a nálad.
011607
Rozmarýn byl první rostlinou kterou zakladatel L'OCCITANE Olivier Baussan v roce 1976 destiloval. Esenciální oleje jsou opravdovým srdcem řady Aromachologie. Naše nové Relaxační a Revitalizační rituály péče o tělo obsahují esenciální oleje z oblasti Středozemního moře které představují 100% přírodní vůně se zklidňujícími a revitalizačními účinky.

My Vám nyní přinášíme harmonizující řadu kde můžete vyhrát tyto výrobky:
-Harmonizující sprchový peeling Aromachologie 250 ml
-Harmonizující sáčky do koupele 5 ks v balení

Správnou odpověď a více informací naleznete na krásném webu www.loccitane.cz

 

Datum ukončení soutěže: 28.9.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace