SOUTĚŽ o knihu BOSÉ BĚHÁNÍ - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu BOSÉ BĚHÁNÍ - www.Chrudimka.cz

Před pár lety byli bosí běžci považováni za extremisty. Dnes se na ně sice většina lidí stále kouká skrz prsty ale tito nadšenci neodmyslitelně patří k rozrůstající se komunitě sportovců kteří chtějí zažívat opravdové sepětí s přírodou a využít evoluční potenciál na maximum.

Michael Sandler patří mezi průkopníky bosého běhání a proto je právě on ideálním průvodcem. Srozumitelně popisuje základní prvek bosého běhání jímž je technika a přes detailní rozbor cviků na posílení chodidel postupuje k nácviku běžeckých dovedností jejichž cílem je připravit vás na svobodný pohyb po všech myslitelných površích.

Kniha Bosé běhání je vhodná i pro milovníky minimalistických bot. Současně poskytuje množství rad i pro obuté běžce kteří chtějí posílit chodidla a zlepšit svou techniku.

Chcete-li vyhrát knihu Bosé běhání odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 15.10.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace