SOUTĚŽ O VITAMIN C SE ŠÍPKY OD NUTRENDU - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O VITAMIN C SE ŠÍPKY OD NUTRENDU - www.webozdravi.cz

Podzim se nepřetržitě blíží a s ním přichází i sychravé chladné počasí. Toto období představuje pro náš organismus zátěž se kterou imunitní systém musí bojovat.

VITAMIN C se šípky
Lidé s oslabenou imunitou mohou na sobě pociťovat únavu a také jsou náchylnější k nachlazení či chřipce. Proto je s příchodem podzimu nejvyšší čas naší imunitu posílit.

Pro posílení imunitního systému je důležitý zdravý životní styl a také dostatečné množství vitamínů v těle. Chceme-li být tedy zdraví a plní vitality měli bychom přijímat dostatek vitamínů především vitaminu C.

VITAMIN C SE ŠÍPKY jsou tablety s vysokým obsahem vitaminu C. Navíc jsou obohaceny o šípkový pudr který zesiluje jeho účinky. Vitamin C přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm a také ke snížení míry únavy a vyčerpání. Mimo jiné zvyšuje vstřebávání železa a přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.nutrend.cz.

Tři z vás mohou vyhrát Vitamin C se šípky od Nutrendu.

Soutěž probíhá od 13. do 27. září 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 27.9.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace