Soutěž o balíček Avicenum pro bezpečné letní cestování - www.webozdravi.cz

Soutěž o balíček Avicenum pro bezpečné letní cestování - www.webozdravi.cz

Léto a čas dovolených vybízí k dlouhému a zajímavému cestování. To však s sebou může krom radosti přinést i nebezpečí cestovní trombózy což je závažné a nebezpečné onemocnění žil které může vést až k plicní embolii.

Rizikovými faktory vzniku trombózy je dlouhé sezení ve stísněných prostorách odtud pojmenování Economy Class Syndrom nedostatečný příjem tekutin a omezení pohybu nohou při cestování. Z vědeckých studií rovněž víme že ohroženi jsou více i silní lidé s BMI nad 30 vysocí lidé s výškou nad 190 cm ale také ženy užívající hormonální antikoncepci či osoby s dispozicí k žilním onemocněním.

Účinnou prevencí jsou kromě dostatečného příjmu tekutin vyjma kávy a alkoholu také cviky na protažení dolních končetin nebo zařazení krátké procházky či protažení v průběhu cestování. Rovněž byste neměli zapomenout přibalit do svého příručního zavazadla podpůrné cestovní podkolenky Avicenum TRAVEL 70 nebo kompresní cestovní podkolenky Avicenum TRAVEL 310 které jsou účinnou prevencí cestovní trombózy.


ARIES výrobce zdravotních produktů pro Vás připravil soutěž ve které můžete vyhrát balíček v hodnotě 525 Kč.

Z výhry obsahující podkolenky Avicenum TRAVEL 310 a Avicenum TRAVEL 70 a chladivý gel na nohy Avicenum se budou radovat 3 výherci.

Nápovědu pro správnou odpověď hledejte na www.aries.eu.

Soutěž probíhá od 23. srpna do 6. září 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 6.9.2015

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace