SOUTĚŽ o rodinnou hru UFOfarmář - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru UFOfarmář - www.Chrudimka.cz

Jsi mimozemšťan a unášíš zvířata. Tvé kosmické stádo se neustále rozrůstá. Musíš si ale dávat pozor ufoni z jiných planet si vyhlédli stejnou kořist! Předvídej tahy svých protihráčů chytře manévruj flotilou létajících talířů a staneš se UFOFARMÁŘEM!

V kosmickém pokračování slavného Superfarmáře představují hráči mimozemšťany kteří přilétají na Zemi aby tu zkoumali neznámé druhy zvířat. Když narazí na Superfarmářovu farmu stane se jejich cílem unést co nejvíce zvířat a shromáždit je na svých kosmických základnách. Čím více zvířat se hráči podaří unést tím více získá bodů není to však nic snadného kromě protihráčů komplikují shromažďování zvířat i vlci. Hra tak procvičuje paměť schopnost koncentrace postřeh a logické i strategické myšlení.

Chcete-li vyhrát rodinnou hru UFOfarmář odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2015

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace