SOUTĚŽ O MATUJÍCÍ EMULZI THALAC - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O MATUJÍCÍ EMULZI THALAC - www.mezizenami.cz

Snad každá žena zná ten nepříjemný pocit když není se svou pletí zcela spokojená. V každém ročním období se potýkáme s jinými nedostatky. V létě je to díky teplému počasí kromě zvýšené produkce potu také viditelný lesk pleti. Jak se s ním vypořádat?

Aby naše pleť byla i během léta sametově hebká a bez nežádoucího zvýšeného lesku máme několik možností. Tak například otřít obličej papírovým kapesníčkem. Pokud se líčíme může to ale ubrat líčení na dokonalosti. Další možnost je nosit u sebe tuhý pudr a když je třeba pleť přepudrovat. Opakované použití pudru však mnohdy vytvoří na pleti nepěknou vrstvu a u starších žen dokonce zvýrazňuje vrásky.

Naštěstí v dnešní době moderní kosmetiky existují přípravky které obsahují absorpční mikročástice proti nadměrnému lesku. Jedná se o přípravky pro denní péči o pleť a jsou tím nejlepším řešením pro všechny ženy bez ohledu na to zda se líčí nebo ne. Fungují jako neviditelné mikrohoubičky a udržují perfektní vzhled pleti po celý den.

Matující emulze Thalac
Vyzkoušejte například Matující emulzi Thalac která matuje pleť a navrací jí rovnováhu. Tento lehký denní krém hydratuje pokožku a zároveň efektivně omezuje lesk T-zóny čelo nos brada. Ideální přípravek pro sjednocený vzhled pleti. Ihned po použití je pleť zjemněná tón pleti sjednocený povrch zmatněný.

Obsahuje:
Výtažek z Aloe: hydratační a zvláčňující účinek
Olej z pšeničných klíčků: výživný zvláčňující a antioxidační účinek oddaluje projevy stárnutí pokožky
Komplex Moist 24: dlouho trvající hydratace
Kyselina hyaluronová: hydratační a intenzivní vyplňující účinek
Ac net: normalizuje produkci mazu brání rohovatění kůže v ústí pórů zklidňuje a eliminuje zanícená místa
Absorpční mikročástice: matující účinek.

Hydratační sérum Thalac
Pod Matující emulzi použijte Hydratační sérum Thalac s obsahem mořských řas. V období horkého léta a vystavování se slunci je to blahodárný zdroj ztracené hydratace.


Více informací najdete na www.thalac.cz.

Tři z vás mohou vyhrát matující emulzi Thalac.

Soutěž probíhá od 26. července do 9. srpna 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 9.8.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace