Soutěžte s Albertem o pohodlné plenky pro vaše nejmenší - www.mezizenami.cz

Soutěžte s Albertem o pohodlné plenky pro vaše nejmenší - www.mezizenami.cz

Péče o děti je krásná i když často velmi náročná činnost. Práci maminkám naštěstí alespoň částečně usnadňují jednorázové plenky u kterých je důležitá především elastičnost anatomický tvar a absorpční jádro aby mělo miminko maximální pohodlí. Tento komfort bez dítěti bez problémů poskytnou plenky vlastní značky Albert Quality. Ty navíc dosáhly dobrého hodnocení v květnovém testu časopisu dTest. Zapojte se nyní do soutěže a vyhrajte tři balení plenek Albert Quality s oblíbeným designem šmoulů.

Plenky Albert Quality
Mnoho maminek mezi sebou často diskutuje o výhodách a nevýhodách jednorázových plenek v porovnání s těmi látkovými. Kromě finanční stránky se v těchto diskuzích objevují také názory na správný vývoj a výchovu dítěte a mnohdy i téma ekologie. Jednu výhodu ale jednorázovým plenkám nikdo nevezme a to jejich rychlé použití stejně jako komfort které plenky poskytují dítěti. Dalším nesporným plus je také jejich praktičnost například během cestování na dovolenou. Plenky Albert Quality se snadno vyměňují i na cestách díky flexibilním upínacím páskám skvěle drží a zároveň umožní dítěti pohyb. Navíc ani při delším nošení nezpůsobí zarudnutí nebo podráždění citlivé dětské pokožky.


Dobré vlastnosti plenek Albert Quality potvrdil i srovnávací test magazínu dTest v němž plenky Albert Quality získaly hodnocení dobré kvality z celkem 14 testovaných výrobků. Maminky tyto plenky v prodejnách Albert poznají podle oblíbeného šmoulího designu. Pro lepší orientaci je zde zobrazena i značka kvality dTestu.


Tři z vás můžete vyhrát tři balení plenek Albert Quality které získaly značku kvality dTestu.


Více informací o tomto testování najdete na www.dtest.cz.
Odpověď na soutěžní otázku hledejte na www.albert.cz.
Soutěž probíhá od 19. července do 2. srpna 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 2.8.2015

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace