Velká letní fotosoutěž s knihou a knihkupectví KNIHCENTRUM.cz - www.knihcentrum.cz

Velká letní fotosoutěž s knihou a knihkupectví KNIHCENTRUM.cz - www.knihcentrum.cz

éto dovVELKÁ LETNÍ FOTOSOUTĚŽ \\\\\\\S knihou a knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz\\\\\\\olená relax a KNIHA to vše patří neodmyslitelně k sobě.

Určitě již spřádáte pomalu plány jak a kde letní dovolenou strávíte a zcela jistě jako správný knihomol si přibalíte oblíbenou nebo novou knihu kterou si toužíte přečíst.
Pokud si novou knihu pojedete zakoupit do některé z našich kamenných prodejen KNIHCENTRUM.cz nebo budete jen kolem projíždět nezapomeňte na fotoaparát nebo mobilní telefon a pořídit nějaké zajímavé foto před nebo uvnitř naší prodejny s oblíbenou knihou!
Ptáte se proč? Připravili jsme pro vás Velkou letní fotosoutěž s názvem \\\\\\\S knihou a knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz\\\\\\\. Do konce srpna nám zasílejte fotografie na téma \\\\\\\S knihou a knihkupectvím KNIHCENTRUM.cz\\\\\\\. V září pak proběhne hlasování o nejlepší fotografie. Autoři pěti fotografií které obdrží nejvíce hlasů získají hodnotné ceny.

Jedinou podmínkou pro účast v naší soutěži je registrace v e-shopu KNIHCENTRUM.cz podmínka platí pro ty kteří nám zašlou soutěžní fotografie i pro hlasující.
Soutěžní fotografii nám zašlete do 31. srpna 2015 na e-mail: revue@knihcentrum.cz do předmětu prosím uveďte \\\\\\\FOTOSOUTĚŽ\\\\\\\ a máte šanci vyhrát tyto ceny:
1. místo poukaz na nákup knih v e-shopu www.KNIHCENTRUM.cz v hodnotě 4 000 Kč
2. místo poukaz na nákup knih v e-shopu www.KNIHCENTRUM.cz v hodnotě 3 000 Kč
3. místo poukaz na nákup knih v e-shopu www.KNIHCENTRUM.cz v hodnotě 2 000 Kč
4. místo box Případy oddělní Q 4knihy od nakladatelství HOST
5. místo box Minecraft 4knihy od nakladatelství Egmont

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2015

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace