SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na podzimní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015 - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na podzimní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015 - www.Chrudimka.cz

Jubilejní 20. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015

Stejně jako dvě desítky tisíc dalších návštěvníků ani Vy si nenechte ujít příležitost zavítat do světa krásy pohody i úžasných zážitků na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA.

Dne 4. a 5. září bude v areálu PVA EXPO PRAHA Letňany probíhat prezentace několika stovek prestižních značek na stáncích vystavovatelů doplněná bohatým programem na hlavním podiu v saloncích i na soutěžních podiích. Zastoupena bude především profesionální kosmetika péče o vlasy péče o nehty jejich modeláž a zdobení wellness spa hotelová péče i výrobky pro finální spotřebitele. Odborníci na stáncích i v saloncích se budou věnovat antiaging metodám péči o ruce a nohy regeneraci i alternativním metodám v oboru. Zvláště důrazně se prosazuje přírodní péče aromaterapie i masáže spojené s relaxací a oživením celého těla na fyzické i psychické úrovni. Nelze opomenout nové trendy v líčení účesech a odívání look 2015.

Připravujeme také atraktivní soutěže: Českou mistrovskou soutěž v make-upu v nail designu soutěž napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2015 soutěže v prodlužování zahušťování i zdobení řas soutěž fashion designerů soutěž produktů mimořádné kvality BEPPA podiatrickou soutěž i soutěž v naturálním fitness.

Nabídka široké palety zážitků bude umocněna spojením s dalšími atraktivními veletrhy a eventy kam bude pro návštěvnice veletrhu WBS s platnou vstupenkou vstup zdarma. Budou to: veletrh dekorací FOR DEKOR veletrhy Sběratel Investor Minerály a drahé kameny stejně tak sobotní Den letiště Letňany.

Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky a vstupenky na podzimní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2015 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 29.7.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace