SOUTĚŽ O TŘI PROSTORNÉ TAŠKY DESIGUAL SE ZOOT.CZ - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O TŘI PROSTORNÉ TAŠKY DESIGUAL SE ZOOT.CZ - www.mezizenami.cz

Léto se blíží a vy ještě nemáte tašku do které nahážete plavky osušku ping pongové pálky lahev s pitím krabičky s palačinkami opalovací krém a karty? Právě proto jsme pro vás s online obchodem ZOOT.cz připravili soutěž o tři krásné velké tašky Desigual. Hýří letními barvami a každá je v hodnotě 999 Kč.

Desigual je španělská značka založená v roce 1984. Vznikla proto aby zasáhla do převládajícího konzervatismu. Přišla s novými vzory vyšívanými květinami a temperamentní barevností. Postupně se z ní stala ikona kterou začalo kopírovat několik dalších módních značek. Desigual je ale jen jeden.

ZOOT.cz je také jen jeden. Český online obchod s módou a designem se za pár let své existence dostal do povědomí skoro každého obyvatele Česka i Slovenska. Jeho koncept Výdejen radosti na kterých si zákazníci mohou věci vyzkoušet a teprve potom zaplatit se ukázal být natolik úspěšný že Výdejen najdete na území ČR a Slovenska už více než deset. Navíc se balíčky na některé Výdejny dostanou ještě v ten samý den!

Seznam měst ve kterých Výdejny radosti najdete je zde.

Balíček vám samozřejmě může přivézt zásilková služba až domů a to do druhého dne protože ZOOT.cz má veškeré zboží skladem. A pokud se bojíte že se netrefíte do velikosti nebo barvy máte 90 dní na vrácení nevhodného zboží.


A jak kabelku získat? Není nic jednoduššího než si o ni zahrát.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.zoot.cz.
Tři z vás můžete vyhrát prostornou tašku Desigual.
Soutěž probíhá od 14. do 28. června 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 28.6.2015

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace