SOUTĚŽ O FUNKČNÍ TRIKO OD CRAFTU - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O FUNKČNÍ TRIKO OD CRAFTU - www.mezizenami.cz

Funkční prádlo již dávno není jen tmavě modré a bílé případně vojensky zelené. Dnes existují na trhu kousky funkčního prádla které zajišťují dokonalou funkci pod dalšími svrchními vrstvami ale zároveň se nemusíte stydět je nosit samostatně jako jedinou vrstvu. Právě takové jsou produkty z řady Seamless od Craftu.

Nejen vzhled dělá produkty Craft tolik oblíbené u široké veřejnosti stejně jako u profesionálních sportovců či dokonce olympioniků. Funkčnost je ta hlavní vlastnost která definuje Craft od jeho počátku. Dalšími dvěma klíčovými vlastnostmi jsou ergonomický střih který zaručuje volnost pohybu a kvalita zpracování.

Funkční prádlo má většina z nás spojena především se zimním obdobím kdy zajišťuje tepelný komfort i v okamžiku kdy se potíme. Jaká je jeho funkce v létě? V podstatě naprosto stejná: zachovat tepelný komfort resp. udržovat přirozené mikroklima bez obhledu na okolní podmínky. V zimě toto mikroklima udržuje tělo v teple a naopak v létě zabraňuje jeho přehřívání. Funkční prádlo které máme přímo na těle musí zajistit dostatečný odvod tělesné vlhkosti potu od pokožky buď do dalších vrstev nebo okolního vzduchu odpařování.

Kdo má s pocením více zkušeností než profesionální sportovci? Právě proto Craft staví vývoj svých produktů na velmi úzké spolupráci s těmi nejlepšími. Můžeme jmenovat profesionální cyklisty ze stáje Orica GreenEDGE švédský národní tým v běžeckém lyžování nebo českého kajakáře Josefa Dostálu a bikera Ondru Cinka.

Funkční triko Craft Seamless
Představme si blíže funkční trika s krátkým rukávem Craft Seamless o které hrajeme. Základem materiálu je polyesterové vlákno Coolmax které díky svému 6-ti kanálkovému provedení poskytuje maximální možnou plochu pro odpařování potu. Díky tomu budete mít v nejteplejších dnech pocit že Vás prádlo ochlazuje. V zónách kde se nejvíce potíme je ještě materiál odlehčen částečnou laserovou perforací.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.craft.cz.
Tři z vás můžete vyhrát funkční triko Craft Seamless od Craftu.
Soutěž probíhá od 31. května do 14. června 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 14.6.2015

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace