SOUTĚŽTE O TĚLOVÉ HYDRATAČNÍ MLÉKO SAMETOVÁ PÉČE OD THALACU - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽTE O TĚLOVÉ HYDRATAČNÍ MLÉKO SAMETOVÁ PÉČE OD THALACU - www.webozdravi.cz

Většina žen si zvykla na každodenní péči o obličej ale jak je to s péčí o tělo?
S příchodem teplého počasí měníme šatník a vystavujeme na odiv nezakrytou pokožku horních a dolních končetin na dovolené mnohdy i více. Aby pokožka vypadala skvěle je důležité se o ni správně starat.

Pokud se opalujeme je samozřejmostí používání vhodného UV faktoru který ji ochrání před nebezpečím spálení a správný pitný režim se na vzhledu kůže také významně projeví.

Ke každodenní péči však patří také zevní péče o optimální hladinu hydratace. Když nemá pokožka dostatečnou zásobu vody může to dávat najevo i předčasnými vráskami nebo suchými šupinkami. Přitom stačí používat vhodný mycí přípravek který nevysušuje a následně hydratační tělové mléko krém nebo olej. Náš tip: THALAC SAMETOVÁ PÉČE.

Thalac Sametová péče
Tělové hydratační mléko obsahuje kombinaci vyživujících výtažků z pomeranče citrónu grapefruitu a bambuckého másla. Dodává pokožce svěžest a jemnost. Pokožka je hedvábná a hydratovaná po celý den.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.thalac.cz.
Tři z vás můžete vyhrát tělové hydratační mléko Thalac Sametová péče.
Soutěž probíhá od 31. května do 14. června 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 14.6.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace