SOUTĚŽ O SILIDYN REJUVENATE PRO KRÁSU I ZDRAVÍ - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O SILIDYN REJUVENATE PRO KRÁSU I ZDRAVÍ - www.mezizenami.cz

Chcete mít krásné vlasy nehty a aby ani vás s přibývajícím věkem nebolely vaše klouby? Už jsme vám představili Silidyn Rejuvenate který je speciálně vyvinut pro poskytnutí přírodních látek pro podporu vnitřního zdraví i vnější krásy.

Naše čtenářky Silidyn Rejuvenate otestovaly a my vám teď přinášíme možnost ho vyhrát nebo alespoň zakoupit se slevou.

Silidyn Rejuvenate v sobě obsahuje kyselinu orthokřemičitou která je nejlépe vstřebatelnou formou křemíku a další účinné látky.


Tyto vitamíny a látky poskytují podporu pro:

udržení pevných kostí
zdravou kůži vlasy a nehty
pojivové tkáně
imunitní systém
antioxidační efekt
buněčnou regeneraci

Silidyn díky přírodním látkám v něm obsaženým pomáhá zlepšit kvalitu nehtů vlasů pokožky ale i vnitřních tkání jako jsou kosti klouby šlachy a cévy. Obsahuje patentovanou stabilizovanou kyselinu orthokřemičitou kterou je lidské tělo schopno lehce vstřebat a získat tak potřebný křemík.

Blahodárné účinky křemíku spočívají zejména v tom že podporuje tvorbu keratinu a kolagenu základních stavebních látek pro buňky vlasů nehtů kůže a pojivových tkání. Účinek Silidynu se projeví ve zlepšení kvality vlasů nehtů kůže ale také pojivových tkání tj. kostí chrupavek šlach kloubů i cév.

Účinky Silidynu poznáte na zlepšení kvality vašich vlasů nehtů i kůže již po několika týdnech užívání těchto kapek. Pro zlepšení pozitivního účinku na vaše zdraví Silidyn obsahuje další účinné látky.


Více informací o těchto látkách a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.silidyn.cz.

Tři z vás můžete vyhrát Silidyn Rejuvenate.

Soutěž probíhá od 24. května do 7. června 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 7.6.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace