SOUTĚŽ O NASALEZE ALLERGY NA ALERGII - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O NASALEZE ALLERGY NA ALERGII - www.mezizenami.cz

Zdá se vám že vaše oči jsou červené podrážděné a suché? Trápí vás nadměrné slzení kašel sucho v krku či chrapot? To vše může být příznakem alergie.

Alergie může nabývat různých forem a podob. Od mírných obtíží až po situace které mohou ohrožovat na životě. Kromě klasických příznaků jako je slzení očí rýma ucpaný nos vyrážka astma a zažívací problémy to může být i neplodnost poruchy srážlivosti krve chronické záněty střev a jiných orgánů.

Mnohé alergeny mohou působit po celý rok např. prach roztoči plísně potraviny a léky. Nejznámější alergickou diagnózou je ale alergická rýma u níž je prokázána spojitost s obdobím pylové sezóny která u nás začíná na konci února a končí počátkem října.


Jak proti této senné rýmě bojovat?
Zkuste novou „zbraň' proti alergiím - nosní práškový sprej NASALEZE ALLERGY. Nasaleze Allergy je přírodní prevence alergické rýmy na pyly prach i domácí zvířata. Ideální řešení v boji proti alergii nejsou léky ale vyloučení či omezení kontaktu s alergenem. Na tomto principu účinkuje Nasaleze Allergy který řeší příčiny alergických potíží nikoliv jen jejich léčbu. Jemný celulózový prášek v nose ihned reaguje s vlhkou sliznicí a vytváří na ní gelovou bariéru která zamezí alergenům spustit alergickou reakci.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.nasaleze.cz.

Tři z vás můžete vyhrát nosní práškový sprej Nasaleze Allergy proti senné rýmě.

Soutěž probíhá od 10. do 24. května 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 24.5.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace