Sdílejte SKITTLES foťte selfie a vyhrajte! - www.skittles.cz

Sdílejte SKITTLES foťte selfie a vyhrajte! - www.skittles.cz

Značka SKITTLES představuje soutěž pro všechny kreativce a fanoušky selfie. Vychutnejte si SKITTLES bonbóny s ovocnou příchutí vytvořte originální selfie a získejte jednu z limitované edice misek SKITTLES. Stačí do 31. 5. 2015 zaregistrovat na webu www.SKITTLES.cz selfie s někým nebo něčím vážně netradičním.

Značka SKITTLES chce letos sdílet se svými příznivci ještě více nečekané zábavy a jedinečných bonbonů s ovocnou příchutí SKITTLES. Jestli jste fanoušky bonbónů SKITTLES podělte se o ně ukažte svoje jedinečné selfie celému světu a navíc získejte super SKITTLES misku. A pokud vás bonbóny SKITTLES ještě nedostaly nenechte si ujít skvělou příležitost ochutnat je užít si spoustu zábavy a vyhrát!

Stačí vytvořit selfie zachycující jak se dělíte o bonbóny SKITTLES s někým nebo něčím nečekaným a do 31. 5. 2015 se s ní pochlubit na www.SKITTLES.cz. Není prostor pro šedý průměr a fantazii se meze nekladou. Podmínkou výhry je správná dávka kreativity a zábavy.

Jako perfektní rekvizita se budou hodit velké 174 gramové SKITTLES o které se prostě nemůžeš nepodělit. 174 gramové balení bonbónů s ovocnou příchutí SKITTLES je dostupné v běžné obchodní síti v příchutích SKITTLES Fruits SKITTLES Crazy Sours a SKITTLES Wild Berry za doporučenou cenu 3790 Kč.

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2015

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace