VYHRAJTE NASALEZE ALLERGY NA ALERGII - www.webozdravi.cz

VYHRAJTE NASALEZE ALLERGY NA ALERGII - www.webozdravi.cz

Jsou vaše oči červené podrážděné či suché? Trápí vás nadměrné slzení kašel sucho v krku či chrapot? Jestliže ano pak je tu možnost že trpíte alergií.

Alergie může mít různé podoby a formy. Můžete trpět mírnými obtížemi ale mohou nastat i situace které vás ohrožují na životě. Klasickými příznaky alergie je slzení očí senná rýma ucpaný nos ekzémy svědění astma zažívací problémy a jiné. Kromě toho mohou nastat problémy s plodností poruchy srážlivosti krve chronické záněty střev a dalších orgánů.

Alergie jsou způsobeny určitými alergeny. Některé alergeny jako je prach roztoči potraviny léky a plísně působí celoročně. Nejznámější a nejrozšířenější alergickou diagnózou je ale sezónní pylová alergie neboli alergická rýma. Ta je spojena s obdobím pylové sezóny která u nás začíná na konci února a končí začátkem října trvá tedy osm měsíců a zahrnuje tři roční období.

Jak bojovat proti příznakům alergické rýmy?
Použije nosní práškový sprej Nasaleze Allergy který je ideální a přírodní prevencí alergií na pyly prach a domácí zvířata. Účinný boj proti alergiím nezávisí pouze na lécích ale ideálně na omezení či vyloučení kontaktu s alergenem. Nasaleze Allergy na tomto principu účinkuje řeší tudíž příčiny alergických potíží nikoliv jen jejich léčbu. Po aplikaci celulózový prášek ihned reaguje s vlhkou sliznicí na které se vytvoří gelová bariéra. Tato bariéra posléze brání alergenům spustit alergickou reakci.


Více informací a odpověď na otázku zjistíte na www.nasaleze.cz.

Tři z vás můžete vyhrát nosní práškový sprej proti senné rýmě Nasaleze Allergy.

Soutěž probíhá od 26. dubna do 10. května 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 10.5.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace