SOUTĚŽ o tři knihy Zahrada na balkóně - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knihy Zahrada na balkóně - www.Chrudimka.cz

Vytvořte pro sebe a své blízké oázu klidu a zeleně!

Na pěstování bylinek okrasných květin vlastní zeleniny či jahod nepotřebujete zahradu. I na malých prostorách jakými jsou balkon nebo terasa můžete vybudovat útulnou a krásnou zahrádku. Stačí jen vědět jak na to.

Autorka knihy se zahradničením na omezeném prostoru zabývá již řadu let. Její rady ověřené bohatou praxí pomohou i vám. Doporučí jaké rostliny vybrat v čem je pěstovat a jak se o ně starat aby dobře prospívaly a skvěle vypadaly. Inspirují k výrobě sezonních dekorací k přípravě výborných jídel z vlastnoručně vypěstovaných surovin nebo k výběru doplňků a nábytku.

Pozvěte přírodu k sobě domů a aktivně relaxujte při zahradničení které nezabere příliš času a přinese do vašeho života radost krásu a pohodu.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří knih Zahrada na balkóně odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 25.4.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace