Vyhrajte nový parfém 007 for Women - www.mezizenami.cz

Vyhrajte nový parfém 007 for Women - www.mezizenami.cz

Po úspěšném uvedení tří pánských vůní 007 představuje značka první parfém pro ženy 007 For Women.

Vůně 007 for Women zachycuje opojnou sílu Bond ženy. Kouzlo parfému spočívá v bohatém silném a pevném charakteru. Temné a přesto ženské složky zajistí atmosféru napínavé intimity. Počáteční exploze pikantního černého pepře zahalená v růžovém mléku nenechá nikoho na pochybách že jde o nebezpečně smyslnou vůni. Zároveň se atraktivní ovocný charakter ostružiny kombinuje s ženskou jemností zastoupenou bílým jasmínem. Bohaté smyslné zakončení které je klíčem k jakémukoli orientálnímu podpisu je poháněno černou vanilkou a dráždivým bílým pižmem s nádechem elegantního cedrového dřeva.


Tvář vůně

Mnoho ikonických hereček dalo Bondovu filmovému světu tvář. Bond women inspirovaly generace žen na celém světě. Jednou z nich je i Caterina Murino. Ve své roli Solange v úspěšném Casino Royale 2006 dokazuje že má přirozenou schopnost zosobnit sílu a intriky moderní Bond ženy což činí Caterinu perfektní ambasadorkou vůně 007 for Women.

Novou vůni 007 FOR WOMEN koupíte v síti parfumerií drogerií a na nezávislém trhu.

Více informací najdete na www.prestigeproducts.cz.


Tři z vás máte možnost vyhrát nový parfém 007 FOR WOMEN!

 

Datum ukončení soutěže: 22.3.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace