Soutěž o blaster Boomco Stealth Ambush - www.mezizenami.cz

Soutěž o blaster Boomco Stealth Ambush - www.mezizenami.cz

Akční i sportovní novinka mezi hračkami si okamžitě získá všechny kluky kteří se nebojí otestovat své střelecké schopnosti

Tahle adrenalinová zábava je nejlepší zbraň proti nudě. Užít si hru s BOOMco mohou jak doma tak i v přírodě protože speciální terče BOOMco se dají připevnit prakticky všude. S BOOMco se klukům otevře nový svět plný napětí a překvapení.
BOOMco šipky

Cíl mohou malí střelci zasáhnout speciálními BOOMco šipkami. Ty představují základ munice této nové hračky. Dobíjecí soupravy obsahují 16 střel v 7 zářivých barvách a vzorech takže si každý jistě vybere svou oblíbenou. Střely BOOMco jsou vyrobené z odolného měkkého a ohebného plastu takže je téměř nemožné je zlomit. Navíc díky patentované technologii Smart Stick přilnou ke každému terči a tak všichni vědí komu patří který zásah. A maminky se nemusí bát BOOMco šipky jsou totiž zcela bezpečné protože nemají ostré hroty a nehrozí tak žádné zranění.


Blaster Stealth Ambush

Přestřelky s blasterem Stealth Ambush budou patřit mezi legendární tahle zbraň totiž dokáže soupeře pořádně překvapit. Blaster má dvě hlavně z nichž je jedna skrytá a to zaručí střelu vpřed před ostatními a využítí momentu překvapení. Balení obsahuje 17 šipek.

Zásobník na ně je rovnou na bocích blasteru a tak je střelec vždy perfektně připraven na přímý střet s protivníkem. Šipky mají dolet šipek úctyhodných 21 metrů! Jako ochrana před deštěm soupeřových střel poslouží obranný terč. Hra bude ještě zábavnější se super doplňky jakými jsou například stylové brýle.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na: www.boom-co.cz.



Jeden z vás může vyhrát Blaster Stalth Ambush.

Soutěž probíhá od 1 do 15. března 2015

 

Datum ukončení soutěže: 15.3.2015

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace