Soutěž o balíček na posílení imunity od Dr. Maxe - www.webozdravi.cz

Soutěž o balíček na posílení imunity od Dr. Maxe - www.webozdravi.cz

Máme tu období chřipkových epidemií a je dobré posílit svou imunitu. Nechte se inspirovat několika tipy od Dr. Maxe.
Bylinné čaje: obohatí pitný režim pomohu když je třeba

Bylinkové čaje jsou skvělé nejen pro doplnění pitného režimu který je často v chladných dnech těžké dodržet ale výborně poslouží i při jakémkoli onemocnění kdy organismus potřebuje posílit a nastartovat. Vybírat můžete mezi čaji čistě bylinnými ale volit můžete i bylinnéi směsi které jsou určeny např. pro diabetiky či kojící maminky.
Ostropestřec mariánský
Ostropestřec mariánský
Ostropestřec mariánský

Víte že ostropestřec je mimo jiné pomocník pro detoxikaci organismu a účinně pročistí játra? Stále více lidí vyhledává produkty z této bodlákovité rostliny která má rozmanité účinky a blahodárně působí třeba i na imunitu nebo při nervových potížích horečkách či kožních poruchách.



Lipový čaj
Lipový čaj
Lipový čaj

Šálek vám může pomoci při bolestech břicha zánětech a nachlazení.



Šalvěj lékařská
Šalvěj lékařská
Šalvěj lékařská

Popíjejte na střevní žaludeční či žlučníkové potíže. Pozor nemíchejte s alkoholem!


Fenykl

Jeho regenerační záběr je obrovský. Je vhodný pro miminka i dospělé. Působí blahodárně při nadýmáníl stejně jako na žaludeční potíže či křeče v břiše.
Imunita a péče o vaše zdraví

Ať už jako prevence nebo pomocník při zdravotních problémech existuje řada doplňků stravy které oceníte tehdy kdy už jen čaje nestačí zejména při dlouhotrvajících nebo opakujících se problémech. Nechte se inspirovat u Dr. Maxe.
Aloe Vera

Víte že Aloe Vera patří neodmyslitelně k indické či čínské medicíně a že je hojně využíván v homeopatii a aromaterapii? Například indická medicína využívá aloe k prokrvení při menstruačních potížích na všechna možná zranění a popáleniny problémy s kůží akné ekzémy lupénku pro onemocnění jater ale třeba i při padání a řídnutí vlasů tady se používá silný koncentrát vařený v kokosovém oleji a tím výčet zdaleka nemusí končit. Čínská medicína často aloe využívá jako projímací prostředek břišních problémech na popáleniny a samozřejmě rovněž na všechny problémy s kůží.

Vy si můžete pořídit bezmála 100% koncentrát Aloe Vera a využít jej dle vlastního uvážení. Pití šťávy z aloe působí blahodárně na celý organismus!


Česnek

Česnek je mezi všemi doplňky i v kuchyni malým drahokamem s obrovskými účinky a vynikající chutí jehož efekt oceňovali již ve starém Egyptě. Působí blahodárně při vysokém tlaku má vliv na posílení imunity či hojení ran snižuje cholesterol a nabízí mnoho dalších skvělých vlastností. Jeho pravidelné užívání váš organismus potěší! Ve formě kapslí navíc do značné míry odpadá důvod vyhnout se česneku jako „společensky' nevhodné potravině.
Psyllium

Při redukčních dietách nebo při stabilizaci zažívání oceníte Psyllium které působí proti nepříjemné zácpě. Rovněž zpomaluje vstřebávání cukru do krve.

Více informací najdete na www.drmax.cz



Tři z vás můžete vyhrát balíček přípravků na posílení imunity od DR. Maxe.

Soutěž probíhá od 8. do 22. února 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 22.2.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace