Soutěž o vstupenky na muzikál Aida - www.mezizenami.cz

Soutěž o vstupenky na muzikál Aida - www.mezizenami.cz

Muzikál AIDA vychází ze stejnojmenné slavné opery Giuseppe Verdiho. Vypráví tragický příběh lásky královského vojevůdce k zajaté princezně Aidě.

V titulní roli Aidy se objevuje Kamila Nývltová či Dasha v roli egyptské princezny Amneris vystupuje exkluzivně Lucie Bílá a v hlavní mužské roli vojevůdce Radamese se střídá Marian Vojtko s Václavem Noidem Bártou. Celý hvězdně obsazený muzikál pak doprovází hudba Eltona Johna která podtrhuje atmosféru a diváka ještě vice vtáhne do děje.

Světová premiéra muzikálu AIDA se konala v Palace Theatre na Broadwayi v březnu 2000. Muzikál se hrál 4 a půl roku 1.852 představení a 30 previews čímž se zařadil mezi jeden z nejdéle hraných muzikálů na Broadwayi. AIDA byla uvedena ve více než 20 zemích celého světa a byla přeložena včetně češtiny do 15 jazyků.

Slavný muzikál byl v českém nastudování uveden poprvé na podzim roku 2012 v Hudebním divadle Karlín a od té doby jej navštívilo už 120 000 diváků!!

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.hdk.cz

Tři z vás můžete vyhrát dvě vstupenky na jendo z posledních představení 4. února 2015 od 19:00.

Soutěž probíhá od 18. ledna do 1. února 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 1.2.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace