Soutěžte s námi o dárkový balíček PEO!  - www.lidesobe.cz

Soutěžte s námi o dárkový balíček PEO! - www.lidesobe.cz

VAŘTE S PEO!

Vaříte rádi? A už jste zkusili nakoupit například těstoviny nebo koření v eshopu PEO? Díky PEO už nemusíte objíždět nákupní střediska a hledat kde jsou Vaše oblíbené těstoviny nejlevnější.. Na PEO můžete nakupovat těstoviny kávu koření a mnoho dalšího levněji a ještě Vám nákup přivezeme až k Vašim dveřím!

Motýlky neboli také farfalle můžete na PEO koupit již za 2760 Kč tato cena představuje úsporu 31 % oproti běžné ceně na trhu! Stejně tak můžete na PEO koupit výhodně pepř nebo sůl. Pepř černý mletý 100 g je na PEO k dostání jen za 3690 Kč. Ušetříte tak 43 %. Vyzkoušejte také hrubozrnnou mořskou sůl 250 g jen za 1480 Kč což znamená úsporu 48 %! Vaření Vás díky nákupům na PEO bude bavit!

Zašlete nám do 28. 2. 2015 na email marketing@ecentre Váš oblíbený recept s použitím ingrediencí které jste nakoupili na PEO. Ten nejzajímavější recept bude následně odměněn speciálním balíčkem PEO!

Těšíme se na Vaše recepty! Tým PEO

 

Datum ukončení soutěže: 28.2.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace