Soutěž o novou knihu Karolína domácí kuchařka - www.mezizenami.cz

Soutěž o novou knihu Karolína domácí kuchařka - www.mezizenami.cz

Znáte pořad na TV Prima Karolína domácí kuchařka?

Karolína Kamberská je gastronomická novinářka písničkářka básnířka a matka tří dětí. Donedávna její recepty i články o gastronomii znali hlavně čtenáři a čtenářky časopisů ale od září letošního roku se okruh nadšenců rozšířil i o řadu televizních diváků.


'Mou největší inspirací jsou kuchařky - často ty staré které jsem vyštrachala někde v antikvariátu. Poklady v nich schované přetvářím tak aby nám chutnaly i v 21. století…” říká Karolína Kamberská. A netají se faktem že kuchařky ze své sbírky často čte před spaním místo románů. Její posedlost se postupně zúročila - Karolíniny recepty mají velmi dobré ohlasy nejen mezi čtenáři a diváky ale i mezi gastronomickými odborníky.


Proto je knižní vydání receptů logickým pokračováním. 'Nikdy jsem nesnila o pořadu v televizi pořád jsem trošku v šoku že se to povedlo. O kuchařce jsem však snila často. A tak mám ze svého debutu ohromnou radost” říká Karolína Kamberská k vydání své knihy. Ta obsahuje nejen recepty z televizního pořadu ale i řadu dalších původních receptů. Je členěna do šesti kapitol a tak zde najdete pohromadě například jídla inspirovaná kulinárním uměním první republiky kapitola Po babičce ale třeba i kapitolu rychlých a efektních jídel pro návštěvy kapitola Živo v domě.

Kniha má 208 stran doporučená maloobchodní cena je 399Kč. Knihu vydala a televizní pořad Karolína domácí kuchařka vyrábí NOW Productions.

Tři z vás nyní máte možnost vyhrát knihu Karolína domácí kuchařka.


Soutěž probíhá od 4. do 11. ledna 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 18.1.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace