Soutěž o balíček produktů Syncare pro rejuvenaci pleti a hydrataci celého těla - www.mezizenami.cz

Soutěž o balíček produktů Syncare pro rejuvenaci pleti a hydrataci celého těla - www.mezizenami.cz

Cítíte že je vaši pleti chybí pevnost jas a vypadá unaveně? V tomto případě se nabízí unikátní možnost celkové rejuvenace pleti a hydratace kůže celého těla.

Novinka Renovia od SynCare přináší převratnou kombinaci retinolu a kyseliny hyaluronové která rozjasní každou pleť. Omlazení pokožky těla vám zajistí Syncare Balneo WELLNESS hydratační balzám.
Renovia



Renovia je jemný krém s hedvábnou texturou založený na principu kombinace 3 omlazujících látek glukonolaktonu a kyseliny hyaluronové s retinolem. Je určená především pro zralou pleť. A nejen pro ni! Ideálně působí na chladem únavou nebo nevhodným prostředím stresovanou pleť bez rozdílu věku.


Renovia dokáže jedinou aplikací pleť hydratovat- vyživit- zpevnit a současně regenerovat.

Renovia neobsahuje konzervanty ani parfemaci a je vhodná také pro citlivou pokožku.

Syncare Balneo WELLNESS hydratační balzám

Obsahuje blahodárný retinol panthenol a meruňkový olej. Zatímco retinol pokožku intenzivně zjemňuje a vyhlazuje panthenol urychluje její regeneraci a olej zajistí dostatečnou výživu. Ihned po použití je pokožka viditelně vyhlazená a hebká na dotek. Přípravek má lehkou konzistenci díky které se snadno roztírá a velmi příjemná je také jeho jemná parfemace. Nanáší se na vlhkou pokožku těla po koupeli nebo do 20 minut po opalování v soláriu nebo na slunci.


Přípravky Syncare je možné zakoupit v lékárnách a kosmetických salonech Renovia noční krém za 690 Kč a Syncare Balneo WELLNESS hydratační balzám za 339 Kč.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.syncare.cz.



Tři z vás můžete vyhrát balíček kosmetiky Syncare.

Soutěž probíhá od 21. prosince do 2. ledna 2014

 

Datum ukončení soutěže: 4.1.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace