Soutěž o vína z řady Ludwig archivní sklep - www.mezizenami.cz

Soutěž o vína z řady Ludwig archivní sklep - www.mezizenami.cz

Nejen před vánočními svátky se hodí dobré víno. Tento týden soutěžíme o dvě vína z řady Archivní sklep od společnosti Ludwig.

S touto prémiovou řadou jsme vás již seznámili. Pro připomenutí nabízíme krátký přehled.
Archivní sklep Rulandské šedé 2013

Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr polosuché. V jeho vůni ucítíte nádech zralých hrušek. Plná chuť s příjemnou kyselinkou a aroma po čerstvém chlebu. Doporučujeme k jemným paštikám nebo ke kachně na pomerančích. Koupit si ho můžete v Tescu Aholdu BILLE SPARU a Kauflandu za doporučenou cenu 155- Kč .
Archivní sklep Rulandské modré rosé 2013

Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr polosuché. Vůně je intenzivní po čerstvě utržených višní a jogurtu. Chuť je příjemně osvěžující s jemnou pikantní kyselinkou. Doporučujeme ke grilovanému lososovi nebo vaječné omeletě se šunkou. Koupit si ho můžete v Aholdu BILLE a Kauflandu za doporučenou cenu 155- Kč.
Archivní sklep Merlot rosé 2013

Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr polosuché. Barva je korálová s nafialovělými odstíny na okraji sklenice. V komplexní vůni je možno postřehnout aroma lesních jahod ale i pupeny černého rybízu. Doporučujeme ke krevetovému koktejlu nebo ovocnému salátu. Doporučená cena do 155- Kč.
Vína z řady Ludwig archivní sklep
Vína z řady Ludwig archivní sklep


Archivní sklep Zweigeltrebe 2013

Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr suché. Víno sytě karmínové barvy. Ve vůni tóny marmelády z lesního ovoce s lehkým pozadím čokolády. Chuť je mohutná šťavnatá s ovocným charakterem a příjemnou tříslovinou . Výborně se hodí ke svíčkové na smetaně ať již z hovězího nebo ze zvěřiny. Koupit si ho můžete v BILLE nebo Kauflandu za 155- Kč.
Archivní sklep Modrý Portugal 2012

Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr suché. Ovocná vůně připomínající čerstvé ostružiny chuť s jemnou tříslovinou. Doporučujeme k jemnějším sýrům a výraznějším rybám. Zakoupíte v Tescu Aholdu BILLE SPARU nebo Kauflandu za 155- Kč.
Ludwig Gold Rulandské šedé 2011 5590 lahví dřevěná etiketa

Jakostní víno s přívlastkem výběr z bobulí polosladké. Hebké a plné víno s pomerančově medovou skladbou vůně je díky vyššímu obsahu alkoholu robustní chuť připomíná sušené meruňky. Doporučujeme ke kokosovým dezertům případně zrajícím sýrům. Předvánoční trh do 170- Kč.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.vinnesklepy.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 21.12.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace