Soutěž o medovák z tuzemska a teplou deku - www.mezizenami.cz

Soutěž o medovák z tuzemska a teplou deku - www.mezizenami.cz

Už od dob antiky se med používal nejen jako sladidlo ale také jako lék a známé byly i jeho zkrášlující účinky. Už tehdy si lidé považovali magických účinků medu především jeho schopnosti mírnit některé zdravotní potíže.

U nás se od pradávna přidával do medových likérů. Šlo o čistě přírodní produkty vyráběné podle speciálních receptur. Vznikaly za studena z lesního medu bylinného macerátu a lihu. Zpočátku se připravovaly především během svátků jako jsou Vánoce nebo Velikonoce poté celoročně hlavně díky svým léčivým a povzbuzujícím účinkům.


Na starou recepturu přípravy nyní navazuje nejstarší likérka u nás Palírna U Zeleného stromu která letos slaví 496 let a při této příležitosti představuje další novinku proslulé značky Hanácká. Medovák z tuzemska.

Medovák z tuzemska

Zahalí vás neodolatelným rumovým aroma v kombinaci s medem a osvěžujícím citronem.

Medovák z tuzemska je lahodnou kombinací Tuzemáku s medem. Vzniká za studena rozpouštěním přírodního medu s bylinnými maceráty v alkoholu. Na samém konci se pak přidává citrónová šťáva coby šťavnatá tečka. Svoji charakteristickou vyváženou chuť a typickou barvu získává Medovák pozvolným dozráváním v lahvích. Jeho charakteristické zbarvení zvýrazňuje přidaný karamel který se jemně dokresluje lahodné aroma Medováku. Medovák z tuzemska je ideálním přípitkem na zahřátí. Příjemně ozvláštní šálek čaje lehce z něho připravíte lahodný grog a je vhodný také do cukroví.

Medovák z tuzemska vyrábí Granette&Starorežná Distilleries v nejstarší Palírně U Zeleného stromu podle starých osvědčených receptur. Poznáte ho podle typického aroma syté barvy a lahve s originálním embosem Moravian Original Spirits. Prodává se v 05 litrových lahvích za 149 Kč.


V chladných dnech se s šálkem teplého nápoje rádi zabalíme do měkoučké a hřejivé deky máme pro vás k lahvi Medováku i hřejivou deku.


Více informací najdete na ww.gsd.cz.


 

Datum ukončení soutěže: 14.12.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace