Soutěž o balíček vitaminů na posílení imunity od Vitaru - www.mezizenami.cz

Soutěž o balíček vitaminů na posílení imunity od Vitaru - www.mezizenami.cz

Chladné a deštivé počasí máme definitivně tu. Snažíte se také odolávat nachlazení? Zaměřte se na posílení odolnosti organismu.

Pozitivně na obranyschopnost organizmu působí vitamín C. Dokáže posílit imunitu přispívá ke snížení únavy a vyčerpaní navíc je výborným antioxidantem. Dobré je že se nemusíte bát jeho předávkování. Větší přísun vitamínu C se doporučuje nejen při chřipce a nachlazení fyzické námaze rekonvalescenci ale také při stresu. Jeho stabilní zvýšený přísun se doporučuje především kuřákům.
Revital Vitamin C 500 nebo 1000 mg

Většina z nás zná šumivý vitamin C. Rychlý přísun vitaminu C je tradiční první pomocí při chřipce a nachlazení. Ovšem pokud chceme těmto nemocem předcházet je ideální ho užívat pravidelně. Pomáhá posilovat imunitní systém a celkový stav organizmus. V jedné šumivé tabletě je 500 mg nebo 1000 mg céčka tedy denní dávka. Je ideálním doplňkem stravy při např. chladném počasí nemoci stresu či sportu.

Revital Cé vitamin + Zinek s echinaceou a šípkem

Na posílení imunity můžete použít i kombinaci vitamínu C se zinkem a echinaceou. Vitamín C přispívá nejen ke snížení únavy a vyčerpání ale pozitivně ovlivňuje např. i činnosti nervové soustavy. Zinek pozitivně ovlivňuje nejen imunitu ale také stav pokožky vlasů a nehtů. Přípravek je obohacen o přírodní extrakty z echinacey a šípku.


Revital Multi

V šumivé formě si můžete dopřávat i Revital Multi s komplexem 10 vitamínů a vlákninou na podporu trávení. Obsahuje především vitamín C E a komplex vitamínů B. Přispívá k normální funkci imunitního systému nervové soustavy normální tvorbě kolagenu a funkci kůže a snižuje únavu i vyčerpání. Chrání před oxidativním stresem.

The Simpsons Multivitamin želé

Téměř každému pak určitě zachutnají multivitamínové želé od Vitaru. The Simpsons je extra jemné želé Obsahuje vitamín C i jeho přírodní zdroj - extrakt z šípku. Kromě tohoto důležitého antioxidantu kterým céčko bezesporu je dodá tělu i komplex vitamínů B taky D3 a navíc jod i zinek. Jde o zdravý koktejl který se stará ocelkovou pohodu organismu - normální činnost imunitního systému nervové soustavy a vývoj i stav kostí a zubů. Obsahují vysoký podíl přírodních ovocných koncentrátů proto prospívají vašemu zdraví a důležité je i to že na rozdíl od některých gumových bonbónů neobsahují syntetická barviva aromata ani sladidla!

Revital horký nápoj zázvor

Cítíte že na vás přeci jen „něco leze' a sázíte na přírodní léčbu? Zkuste Revital Horký nápoj Zázvor který příjemně prohřeje a posílí tělo i když vám zrovna není nejlépe. Obsahuje extrakty zázvoru rakytníku vitamín C a zinek. Zázvor příznivě ovlivňuje imunitní systém a má protizánětlivé účinky. Spolu s rakytníkem jsou významnými antioxidanty které pozitivně přispívají k přirozené obranyschopnosti. V tradiční medicíně se používají jako přírodní podpůrný prostředek ke zvýšení odolnosti zejména v období chřipek a nachlazení. Přípravek neobsahuje lepek laktózu ani konzervanty. Horký nápoj z něj připravíte velmi snadno obsah sáčku stačí rozpustit ve 200 ml horké vody.


Více informací najdete na www.vitar.cz.

Tři z vás můžete vyhrát balíček produktů na posílení imunity od Vitaru.

Soutěž probíhá od 23. listopadu do 7. prosince 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 7.12.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace