Vyhrajte dva sezonní superskipasy do 19 českých středisek!  - www.snow.cz

Vyhrajte dva sezonní superskipasy do 19 českých středisek! - www.snow.cz

Před zahájením zimní sezóny je ideální čas koupit si nebo vyhrát?! dva celosezónní skipasy. Vyřešíte si tím náklady na lyžování na celou sezónu. Jenže do jakého střediska si permanentku pořídit? Teď ale máte jedinečnou možnost lyžovat rovnou v 19 zimních střediscích po celé ČR na jeden skipas!
Jedná se o společný celosezónní skipas který vám dovolí lyžovat v 19 velkých lyžařských areálech v ČR. Platí po celou sezónu 2014/15 na denní i večerní lyžování mimo večerního lyžování ve Skiareálu Špindlerův Mlýn. Skipas je vydáván na jméno a je nepřenosný. Držitelům je k dispozici celkem přes 150 km sjezdových tratí 26 lanovek a 118 vleků aniž by museli do pokladen jednotlivých areálů na Czech Skipass vás pustí každý turniket. Velmi dobrá je i dosažitelnost středisek leží ve všech hlavních pohořích ČR průměrná vzdálenost do jednotlivých středisek například z Prahy je 160 km.

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2014

Kategorie: Zážitky & dovolená


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace