Soutěž o tři mikiny z kolekce Didriksons1913 - www.mezizenami.cz

Soutěž o tři mikiny z kolekce Didriksons1913 - www.mezizenami.cz

Mnozí rodiče mají strach aby jejich ratolesti nenastydly a neustále řeší otázku jak správně oblékat děti do nepříznivého počasí.

Odpověď je jednoduchá. Tak jako se osvědčil u dospělých funguje i u dětí systém „cibulového oblékání' ve vrstvách. Tento jednoduchý způsob umožňuje dítě oblékat a svlékat jednotlivé vrstvy podle aktuálního stavu počasí.

Smyslem funkčního oblečení je omezit nadbytečné pocení dané nevhodným oblečením při pobytu dítěte venku. To následně vede ke zbytečným ztrátám tekutin a dochází ke změně nálad u dětí. Nehledě na možnost prochladnutí u propoceného bavlněného spodního prádla. Funkční oblečení odvádí pot od těla udržuje dětský organismus v optimální teplotě a zajišťuje dítěti komfort i při hře v nepříznivém počasí.

Kvalitní funkční oblečení DIDRIKSONS1913

Každý kdo se o kvalitní funkční oblečení zajímá zná tradiční značku funkčního oblečení ze Skandinávie která oblékne kvalitně funkčně a módně celou vaši rodinu. Důraz je kladen především na funkčnost střihy a nevšední barevné provedení.

Dětská kolekce Didriksons1913

Dětská kolekce Didriksons rozhodně zaujme nejen svou funkčností doplňky zajišťujícími bezpečnost dítěte ale zejména svou barevnou originalitou a spoustou nezbytných detailů. Volba dětského outdoorového oblečení musí vycházet jak z potřeby rodiče který hledí především na funkčnost bezpečnost a ocení snadnou údržbu tak malých uživatelů kteří ocení hlavně pohodlí a veselé barvy. Oba tyto předpoklady nová dětská kolekce Didriksons1913 splňuje. Kolekce Kids zahrnuje širokou nabídku funkčního dětského oblečení ve velikostech od 80 do 130 cm.


Juniorská kolekce Didriksons1913

I nová juniorská kolekce má svůj vlastní originální styl který vychází z potřeb a trendů současných teenagerů. Modely nevznikají jako ekvivalenty dospělých kolekcí ale svými specifickými a výraznými prvky jako jsou potisky a detaily splňují očekávání mladé generace. Funkčnost a promyšlené detaily jsou u značky Didriksons1913 naprostou samozřejmostí. Modely juniorské kolekce nabízí Didriksons ve velikostní řadě od 130-170 cm.
Juniorská kolekce Didriksons1913
Juniorská kolekce Didriksons1913


Mikina MONTE

My pro vás z celé široké nabídky máme tři dětské fleecové mikiny Monte.

Jsou vyrobeny z materiálu: 70 % běžný Polyester 30% recyklovaný Polyester Thermal systém.

Děti jistě ocení zip zakončen ochranou brady vůči oděru. Vám se bude zamlouvat zakončení do pružných gumek u rukávů i bundy. Nechybí ani oblíbený štítek k vepsání jména uvnitř mikiny.

Mikina se prodává v mnoha barevných variantách ve velikosti 80 - 140 cm Kids kolekce/140 - 170 cm Junior kolekce.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.didriksons1913.cz.

Tři z vás můžete vyhrát mikinu Monte od Didriksons1913.

 

Datum ukončení soutěže: 23.11.2014

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace