Soutěž o šampon a kondicioner revitalon na obnovu vlasů - www.mezizenami.cz

Soutěž o šampon a kondicioner revitalon na obnovu vlasů - www.mezizenami.cz

Ne každý má to štěstí že se může chlubit hřívou hustých a zdravých vlasů. Pokud pozorujete zvýšené maštění pokožky lámavost či padání vlasů je potřeba s tím něco udělat.


Nová řada přípravků Revitalon se zaměřuje na podporu růstu vlasů i jejich kvality.
Zahrnuje šampon a kondicionér vlasový aktivátor proti padání vlasů i kapsle pro hloubkovou výživu vlasů. Revitalon je oživujícím koktejlem látek jako jsou kyselina hyaluronová panthenol keratin nebo kofein pro vlasy nepostradatelných. Jeho přírodní základ dále obohacují extrakty z ovesných klíčků a vitamíny. Výsledkem vlasové terapie Revitalon jsou zdravé posílené vlasy a podpora jejich růstu.

Revitalon aktivační šampon a obnovující kondicionér

Jsou určeny pro každodenní péči pro posílení a obnovu především poškozených jemných vlasů. Oba přípravky viditelně zlepšují kvalitu vlasů a tím i jejich zdravý vzhled.



kofein zamezuje vypadávání vlasů kyselina hyaluronová hydratuje a vyhlazuje aniž by vlasy zatížila panthenol zajistí jejich regeneraci.



Růst nových vlasů podpoří keratin obsažený v šamponu i kondicionéru. Kondicionér navíc obsahuje arganový olej ideální pro výživu poškozených vlasů které vyhladí a tím usnadní rozčesávání. Oba přípravky mají vysokou schopnost regenerace a jsou určené také pro vlasy poškozené barvením a vnějšími vlivy. Určitě vás potěší že neobsahují parabeny formaldehyd ani barviva. Šampon i kondicionér koupíte v lékárnách.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.revitalon.cz

Tři z vás můžete vyhrát aktivační šampon a obnovující kondicionér Revitalon.

Soutěž probíhá od 26. října do 9. Listopadu 2014

 

Datum ukončení soutěže: 9.11.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace