Soutěžte o detoxikační nápoj Neera Detox - www.webozdravi.cz

Soutěžte o detoxikační nápoj Neera Detox - www.webozdravi.cz

Neera Detox je mnoha lety prověřený detoxikační program který obnovuje naše optimální tělesné zdraví. Principem této kúry je po dobu 1 či více dnů vynechat veškerou pevnou stravu a nahradit ji pouze nápojem Neera čistou či osolenou vodou a slabými bylinnými čaji.

Sirup Neera je připravován ve Švýcarsku a obsahuje pouze přírodní složky tedy žádné umělé přídavky barviva ani konzervanty. Nápoj se doplňuje čerstvě vymačkanou citronovou šťávou jejíž kyselost má alkalizační efekt na tělo a pomáhá mu rozložit tuky a hlen. Navíc je zdrojem množství antioxidantů a vitaminu C. Do směsi se ještě přidává špetka kayenského pepře který je významným metabolizantem a tedy zrychluje tělní oběh a pomáhá tak čistícím účinkům citronové šťávy. Nápoj se ředí vodou která pomáhá dopravit obohacující složky nápoje do těla a naopak odplavuje veškeré uvolněné odpadní látky a toxiny.

Vedlejším účinkem Neera detox kúry je také snížení váhy vzhledem k tomu že tělo mezitím odbourává nadbytečné tukové zásoby a nahromaděné odpadní látky. Tím nejpodstatnějším je ovšem fakt že tato kúra pomůže organismu nalézt sovu přirozenou rovnováhu a připomene mu jeho smysl pro zdravou a vyváženou stravu. Zároveň Neera Detox napomáhá i v boji proti nemocem. A to s na to že odstraňuje kořen nemoci vyčištěním odpadních látek jedů a hlenu.

Tři z vás můžete vyhrát sadu nápoje Neera Detox určenou na 3denní detoxikační kúru doplněnou o balení kayenského pepře.

Více informací najdete na na www.darzprirody.cz

Soutěž probíhá od 19. října do 2. listopadu 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 2.11.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace