Soutěž o knižní román Václava Lásky Advokát - www.webozdravi.cz

Soutěž o knižní román Václava Lásky Advokát - www.webozdravi.cz

Kniha je příběhem bývalého policisty Tomáše Krásy který po konfliktu se svými nadřízenými odchází od policie a stává se advokátem. Poznává nejen podvodné praktiky některých advokátů ale rozkrývá i rozsáhlou korupci v řadách policie kterou si jako policista nepřipouštěl.

Máte rádi příběhy se zajímavou zápletkou která odhaluje praktiky u policie či v advokacii?

Kniha je příběhem bývalého policisty Tomáše Krásy který po konfliktu se svými nadřízenými odchází od policie a stává se advokátem. Poznává nejen podvodné praktiky některých advokátů ale rozkrývá i rozsáhlou korupci v řadách policie kterou si jako policista nepřipouštěl. Zjišťuje že byť je jeho živobytím práce advokáta myšlením zůstává policistou. To mu přináší řadu konfliktů s jinými advokáty. A když přijme nabídku bývalého kolegy na odhalení a usvědčení renomovaného advokáta který ve skutečnosti za využití svých klientů „bílých koňů' páchá rozsáhlé podvody Krásova advokátní kariéra dostává povážlivé trhliny. Zvláště když se dotyčný advokát spojí s úplatným policejním důstojníkem který se postaral o Krásův odchod od Policie. To začíná jít hlavnímu hrdinovi o život. Autor je právník bývalý policista. Byť zdůrazňuje že kniha v žádném případě není jeho autobiografií popis úplatků podvodů a vydírání které se mezi policisty i advokáty děje je tak reálný až z toho mrazí.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.vaclavlaska.cz nebo na FB www.facebook.com/pravoslaskou

Tři z vás můžete vyhrát knihu Advokát.

Soutěž probíhá od 10. do 26. října 2014

 

Datum ukončení soutěže: 26.10.2014

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace