Soutěž o vouchery na vstupenky do divadla kouzel Pavla Kožíška - www.mezizenami.cz

Soutěž o vouchery na vstupenky do divadla kouzel Pavla Kožíška - www.mezizenami.cz

Chcete pobavit děti i sebe? A hledáte originální představení? Pak si nenechte ujít naši soutěž o vouchery na vstupenky do Divadla kouzel Pavla Kožíška.

Vedle pořadů pro děti které se společně s kouzelníkem Pavlem Kožíškem na jevišti učí i čarovat je pilotním představením divadla velkolepá show Magická esa. V divadle můžete mimo jiné také nahlédnout i pod roušku tajemství protože je pro vás připravená výstava historických kouzelnických rekvizit dobových plakátů a exkluzivní sbírka hrnečků s podpisy slavných osobností. V kouzelnickém obchůdku v předsálí si můžete zakoupit různé kouzelnické rekvizity hračky literaturu DVD a podobně. A pokud si v salónku Harryho Houdiniho sáhnete na kouzelnickou hůlku prý se vám splní i vaše tajné přání!

Co si jen vybrat?

Dětem můžeme doporučit například Hru kouzel a magie jež je doslova nabitá mnoha neuvěřitelnými kouzly a perfektní zábavou nejen pro vaše potomky. Pojďte si hrát na kouzelníky jako Harry Potter a naučte se mimo jiné také sami kouzlit! Kromě Pavla Kožíška účinkuje Martina Dvořáková nebo Hana Mašlíková.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.divadlokouzel.cz

Tři z vás můžou vyhrát 2 vouchery směnitelné za 2 vstupenky na představení podle svého výběru.

Soutěž probíhá od 12. října do 26.října 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 26.10.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace