Soutěž o vstupenky na Interbeauty Prague Podzim 2014 - www.mezizenami.cz

Soutěž o vstupenky na Interbeauty Prague Podzim 2014 - www.mezizenami.cz

Pro ty z vás které se zajímáte o trendy v péči o krásu a zdraví máme tip na podzimní veletrh kosmetiky a kadeřnictví Interbeauty Prague. Ten proběhne 17. a 18. října 2014 na Výstavišti Praha Holešovice.

Veletrh Interbeauty Prague vám nabízí unikátním spojením nabídky kosmetických produktů a služeb společně s lékařskými konzultacemi a poradenstvím. V průběhu dvou dní najdete na jednom místě přehled kosmetických novinek můžete vyzkoušet řadu přípravků a procedur na vlastní kůži vystavovatelé vás seznámí s revolučními zkrášlovacími a relaxačními technikami a nabídnou trendová řešení napříč oborem.

Pozornost bude věnována doslova každému kousku těla od vlasů přes obličej dekolt nehty až po chodidla. Přehlídka produktů bude mimořádně pestrá navíc s možností přímého nákupu a to za skvělé veletržní slevy. Pro všechny návštěvníky je připraven pěkný dárek a to aplikace VINYLUXU nebo SHELLACU na Vaše nehty ZDARMA od tvůrců CND Shellac!

Myslete na krásu a nezapomínejte na zdraví

Navštívit můžete také bezplatnou dermatologickou poradnu Clinique kde vám odborníci otestují pleť a navrhnou řešení případných problémů. Pod záštitou Prof. MUDr. Petra Arenbergera si můžete v tradičním Stanu proti melanomu nechat zdarma vyšetřit mateřská znaménka v expozici Oční kliniky DuoVize vám bezplatně změří zrak a případně doporučí nejvhodnější řešení pro odstranění dioptrií.

Pokud vás zajímá aktuální složení vašeho těla určitě využijte možnost měření přístrojem Bodystat. Výsledek můžete rovnou konzultovat s odborníky z Petra Clinic. Jedinečná šance se nabízí pro ty kdo uvažují o plastické operaci. Plastický chirurg MUDr. David Tomášek vás při bezplatné konzultaci podrobně seznámí s průběhem jednotlivých zákroků.


Profesionální vizážisté z Asociace vizážistů a stylistů ČR vás zdarma nalíčí ve Střední hale paláce v tak zvaném Make-up pointu.

Malý krok k velké změně

Přijďte na veletrh Interbeauty Prague a zažijte úžasnou proměnu zdarma - kompletní změna vizáže se společností ProBeauty zahrnuje nový účes líčení a styling. O vaše nehty se postará modelaznehtu.cz ACADEMY. Proměny budou probíhat v expozici ProBeauty v Levém křídle Průmyslového paláce. Změnu podstoupí výherci z facebookové soutěže a také vybraní jedinci z davu. Můžete to být právě vy!

Podrobné informace o veletrhu odpověď na soutěžní otázku najdete na webu www.interbeautyprague.cz a také na facebookovém profilu: www.facebook.com/interbeauty.prague


Tři z vás můžete vyhrát dvě vstupenky na veletrh Interbeauty Prague.


Soutěž probíhá od 1. do 8. října 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 8.10.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace