Soutěž o kvalitní krmivo pro morčata Versele Laga - www.mezizenami.cz

Soutěž o kvalitní krmivo pro morčata Versele Laga - www.mezizenami.cz

Máte doma domácího mazlíčka a hledáte pro něj to nejlepší krmivo? Podívejte se na stránky společnosti VERSELE-LAGA která již dlouhou řadu prodává kvalitní krmivo pro všechna možná domácí zvířata.

Společnost VERSELA-LAGA má dlouholeté zkušenosti s výrobou kvalitních krmiv a pamlsků pro zvířata. Jejich zkušenosti vycházejí z vědeckých výzkumů a poznatků týkajících se výživy každého živočišného druhu. Díky nepřetržitému výzkumu a trvalé a úzké spolupráci s univerzitami a předními a mezinárodními chovateli jsou neustále schopni rozšiřovat nabídku svých produktů a sledovat nejnovější trendy ve výživě zvířat.
Složení krmiv

Složení všech krmiv vychází z toho co zvířata obvykle konzumují v jejich přirozeném prostředí tedy z toho co reálně potřebují a instinktivně vyhledávají. Jejich produkty prodávají výhradně odbornícispecializované obchody s krmivy pro domácí mazlíčky a zájmová zvířata z více než 75 zemí protože jsou přesvědčeni že pouze tito lidé vám mohou nejlépe pomoci či poradit.

Versele Laga Cavia Complete

Kvalitní prémiová směs speciálně sestavená pro přirozené potřeby morčat. Tato směs obsahuje všechny důležité živiny vitamíny minerální látky a aminokyseliny které vaše zvířátko potřebuje pro zdravý a vitální život. Cavia Complete obsahuje extra vlákninu bylinky zeleninu ovoce a další zdraví podporující složky pro dobré zažívání správnou péči o zuby lesklou srst a pevné zdraví.


Cavia Complete je kompletní krmivo přizpůsobené na míru specifickým nutričním potřebám morčat. Tato prémiová čistě přírodní směs dodává všechny nezbytné živiny vitamíny minerály a aminokyseliny které váš mazlíček potřebuje ke spokojenému životu plnému vitality. Cavia Complete obsahuje extra porci vlákniny bylinky zeleninu ovoce a navíc také zdraví prospěšná nutraceutika. Ta podporují správné zažívání zdravý chrup zářivou srst a pevné zdraví. Velká rozmanitost použitých surovin zaručuje výtečnou chuť a vynikající příjem. Toto krmivo je zcela bez lisovaných pelet!

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.versele-laga.eu

 

Datum ukončení soutěže: 12.10.2014

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace