Soutěž o dvě volné vstupenky na představení Opičí tlapa 25.9. od 19:30h - www.souteze24.cz

Soutěž o dvě volné vstupenky na představení Opičí tlapa 25.9. od 19:30h - www.souteze24.cz

Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 2 volné vstupenky na - několikabarevný pokojový horor se studeným krbem a přimrzajícími kalužemi přede dveřmi - na nejmenší pražské divadelní scéně v Karlíně v Divadle Kámen.

A co o hře napsal divadelní režisér Milan Schejbal:
Autor a režisér Petr Macháček se tentokrát nechal inspirovat až hororovitým příběhem W.W.Jacobse The Monkeys Paw pojednávajícím o rádobymagických účincích opičí tlapy kterou své rodině věnuje příbuzný po návratu s exotické Afriky. Režie bizarnost tohoto příběhu podtrhuje svými typickými jevištními výrazovými prostředky jako jsou významové opakování motivů či napětí zvyšující pauzy. Zde se jeho metoda v zásadě šťastně potkala s předlohou. Zmiňované prostředky zvyšují inscenační účinnost a když se k tomu připojí ve zvoleném jevištním principu zdařilé herecké výkony jsme svědky velmi působivé inscenace.

V Galerii DK také k vidění výstava Příběhy nové kultury - putovní výstava portrétů a příběhů lidí z celé ČR kteří žijí udržitelně občansky aktivně a v blízkém vztahu s přírodou. Výstava vznikla v rámci mediálně-vzdělávacího projektu Učíme se příběhy iniciátorek Lenky Papadakisové a Kateřiny Jonášové. VSTUP ZDARMA.

 

Datum ukončení soutěže: 25.9.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace