Soutěž o balíček novinek od Spofaplast - www.webozdravi.cz

Soutěž o balíček novinek od Spofaplast - www.webozdravi.cz

Značka náplastí Spofaplast připravila pro letní měsíce novinky které nesmí chybět v lékárničce žádné domácnosti.

Hypoalergenní dětské náplasti Spofaplast

Jsou ideální pro ochranu drobných ranek a puchýřků stejně jako pro ošetření dětských odřenin způsobených při hrách a sportu. Do září 2014 navíc poputuje z prodeje každé krabičky dětských náplastí 1 Kč na podporu činnosti zdravotních klaunů.



Nové dětské náplasti jsou šetrné k citlivé dětské pokožce a ačkoli jsou spolehlivě přilnavé snímání je bezbolestné a nezanechává na kůži černou mapu. Měkký absorpční polštářek se nelepí k ráně a umožňuje dobré hojení. Hypoalergenní materiál je velmi lehký a prodyšný nošení se proto obejde bez nepříjemných pocitů pocení a vyrážek. Náplasti naopak rozveselí každého malého pacienta hezkými motivy pirátů pejsků a kočiček.
Sada náplastí pro celou rodinu

Další novinkou značky Spofaplast je praktická sada náplastí pro celou rodinu. Každé balení obsahuje 24ks polštářkových náplastí které najdou své uplatnění na cestách dovolené i doma. Dvacet omyvatelných náplastí tělové barvy je v balení ve čtyřech různých velikostech. S touto sadou hypoalergenních náplastí budete vždy připraveni čelit drobným poraněním.

Správnou odpověď najdete na www.zdravotniklaun.cz

Tři z vás můžete vyhrát balíček náplastí Spofaplast.

Soutěž probíhá od 31. srpna do 14. září 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 14.9.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace