Soutěž o Hanáckou Griotte Malinovou - www.mezizenami.cz

Soutěž o Hanáckou Griotte Malinovou - www.mezizenami.cz

Máte neodolatelnou chuť na něco jemného voňavého a lahodného a přitom cítíte že čokoláda by dnes byla příliš sladká a dortík nevýrazný. Ochutnejte Hanáckou Griotte Malinovou.
Hanácká Griotte Malinová
Hanácká Griotte Malinová
Hanácká Griotte Malinová

Vypilovaná chuť zdobí novinku mezi likéry HANÁCKÁ Griotte Malinová. I malý doušek vzbuzuje dojem že máte ústa plná právě natrhaných malin. Hanácká Griotte Malinová se krásně pije ani na okamžik nepálí a po napití zanechává příjemný pocit. Sytá barva svádí k ochutnání a lahodná chuť k dalšímu přípitku. Ženská záležitost jednoduše. Láhev 05 l lkoupíte za 139 Kč + originální pilník na nehty jako dárek!



Párty drink

Několik čerstvých malin zalijte Hanáckou Griotte Malinovou přidejte limetku mátu a zalijte sodou. Podle chuti přidejte cukr a ledovou tříšť. A koktejl párty může začít!
Malinový sorbet je voňavý lahodný nízkokalorický plný vitamínů a s malinovým
přelivem Hanácká Griotte Malinová chutná luxusně. Stejně tak jako vanilková zmrzlina ze které malinový likér vyčaruje neodolatelné pokušení.

Více informací najdete na www.gsd.cz.

Tři z vás můžete vyhrát Hanáckou Griotte Malinovou.

Soutěž probíhá od 31. srpna do 14. září 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 14.9.2014

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace