Soutěž o balíček produktů Menalind Professional - www.webozdravi.cz

Soutěž o balíček produktů Menalind Professional - www.webozdravi.cz

Na konci léta určitě oceníte přípravky z řady Menalind professional.
Tělové mléko Menalind professional

Pokud i vás trápí suchá a namáhaná pokožka vyzkoušejte tělové mléko Menalind professional. Obsahuje mandlový olej a panthenol který pokožku jemně hydratuje a zvláční. Další důležitou složkou je kreatin který napomáhá přirozené obraně pokožky proti nepříznivým vnějším vlivům a posiluje její obranné mechanismy. Mléko se lehce roztírá a snadno se vstřebává. Pokud toto tělové mléko vyzkoušíte uvidíte že vám vaše pokožka bude vděčná!

Krém na ruce Menalind Professional

Vaším ideálním pomocníkem zvláště v chladném období které se kvapem blíží se stane také krém na ruce Menalind professional který bude jemně pečovat o krásu a hebkost vašich rukou. I krém na ruce obsahuje pečující složky jako mandlový olej a panthenol díky kterým budou ruce doslova jako v bavlnce.

Šampon Menalind professional

Pokud trpíte problémem s řídnoucími vlasy vyzkoušejte šampon Menalind professional. Tento šampon zajistí velmi šetrné mytí vlasů i pokožky celé hlavy. Obsahuje pantenol který o vlasy jemně pečuje a vyživuje je aniž by je příliš zatěžoval. Určitě oceníte i jeho jemnou a velmi příjemnou vůni.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.menalind.cz.

Tři z vás můžete vyhrát tělové mléko krém na ruce a šampon z řady Menalind professional.

Soutěž probíhá od 24. srpna do 7. září 2014

 

Datum ukončení soutěže: 7.9.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace