Soutěž se ZOOT.cz o tři pestré kabelky - www.mezizenami.cz

Soutěž se ZOOT.cz o tři pestré kabelky - www.mezizenami.cz

Léto se nám chýlí ke konci ale proč si ho pestrými barvami ještě nepřivolat? Připravili jsme pro vás soutěž o tři puntíkaté kabelky od značky Gionni. Jsou v hodnotě 399 Kč a do soutěže je věnoval online obchod ZOOT.cz.

Gionni je irská značka módních doplňků v jejíž nabídce si to své najde každá žena. Gionni nabízí elegantní dekorativní shoppery jemná pastelová psaníčka i plážové tašky.

ZOOT.cz je největší český online obchod s módou a designem který nabízí přes 250 značek. Od ostatních ho odlišuje mimo jiné koncept výdejních míst které jsou aktuálně ve čtyřech českých městech Praha Brno Plzeň České Budějovice a letos v létě se otevřela první pobočka také v zahraničí.

Na Výdejně radosti si mohou zákazníci objednané zboží vyzkoušet a koupit jen to co jim opravdu sedí. Osobní kontakt z výdejen navíc obchodu pomáhá být v obraze a reagovat na to co jeho zákazníci chtějí.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.zoot.cz.

Tři z vás můžete vyhrát pestrou kabelku od ZOOT.cz

Soutěž probíhá od 24. srpna do 7. září 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 7.9.2014

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace