Soutěž o hydratační krém Thalac Hydra Prodige - www.mezizenami.cz

Soutěž o hydratační krém Thalac Hydra Prodige - www.mezizenami.cz

Dokonalá hydratace je jedním ze základních předpokladů dobře vypadající pleti. Během horkých letních dnů je obzvláště důležitá. Správný pitný režim je pro většinu z nás samozřejmostí ale kosmetickou péči někdy podceňujeme.

Dehydratace pleti má za následek větší výskyt drobných vrásek a unavený vzhled pleti. Kvalitní hydratační krém je proto základem letní kosmetické výbavy. Jakmile je nanesen jeho jemná textura uvolňuje napětí a odstraňuje pocit nepohody pleti. Den po dni je pleť více hydratovaná revitalizovaná pružnější a získává zářivý vzhled. Nejvýraznějšího a nejrychlejšího rozdílu si všimneme u suché a velmi suché pleti ale zlepšení vzhledu se zaručeně dostaví u každého typu.
Hydra Prodige

Vyzkoušejte jednu z novinek na našem trhu hydratační krém pro každodenní použití Hydra Prodige od značky Thalac. Tento krém v sobě díky velice účinným přírodním složkám a moderní technologii zahrnuje hydratační a zároveň i remodelační účinek.

Více informací najdete na www.thalac.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 17.8.2014

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace