Soutěž o volné vstupenky na divadelní představení „Strašidlo cantervillské' - www.veverusak.cz

Soutěž o volné vstupenky na divadelní představení „Strašidlo cantervillské' - www.veverusak.cz

Chceš získat dvě volné vstupenky na divadelní představení „Strašidlo cantervillské'?
Stačí nám na e-mail redakce zaslat obrázek jakéhokoliv strašidla. Tři autoři nejhezčích obrázků získají každý dvě volné vstupenky na divadelní představení „Strašidlo cantervillské'. Divadelní představení se konají v létě na hradě Rožmberk. Termíny jsou 4.7. 5.7. 18.7. 15.8. a 22.8. Po výhře je nutné si vybraný termín včas rezervovat.
Co se stane když anglický lord prodá své rodové sídlo i s proslulým strašidlem a nikdy nemizející krvavou skvrnou pragmatickému americkému velvyslanci na odpočinku? Dokáže sličná Virgine zlomit strašlivou kletbu díky které duch lorda Simona pyká již více jak 300 let za vraždu své manželky Eleonory která si dovolila mu připravit zvěřinu obzvláště neoblíbeným způsobem? Podaří se rodině Otisů spíše zlikvidovat zázračným americkým čističem krvavou skvrnu anebo tím přivedou k zoufalství strašidlo kterého se až doposud všichni báli?

 

Datum ukončení soutěže: 9.7.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace