S Albertem na výlet za neobjevenými památkami - www.mezizenami.cz

S Albertem na výlet za neobjevenými památkami - www.mezizenami.cz

Letní prázdniny jsou v plném proudu a to je vždy ideální čas vyrazit někam na výlet. Pusťte se do velkého letního dobrodružství v Albertu kde právě probíhá kampaň s názvem Prázdniny v jednom kole. Zapojit se můžete také do soutěže a vyhrát rodinnou vstupenku na neobjevené památky po celé České republice a poukázku na nákup v Albertu.
Prázdninové dny plné dobrodružství

Možná jste jako děti milovali příručky a knížky ve kterých byla spousta zajímavých rad jak rozdělat oheň z mokrého dřeva nebo jak rozpoznat zvířecí stopy. Kniha Prázdniny v jednom kole která je v současnosti v prodeji ve všech prodejnách Albert nabízí pro vaše děti 18 kapitol plných tipů na aktivity doma v přírodě či na cestách. Prázdniny se tak pro ně stanou časem úžasných dobrodružství.
Samolepky a vstupenky za nákupy

Až do 5. srpna mohou zákazníci získat za své nákupy v Albertu samolepky rozličných tvarů barev a vůní. Ty si mohou do své knihy nalepit a tím si ještě více zpestřit své prázdniny. Za každých utracených 200 Kč je možné získat 4 samolepky přičemž kompletní sada jich obsahuje 120.

Ve vybraných balíčcích se samolepkami je pro zákazníky připraveno překvapení v podobě rodinné vstupenky do jedné ze 14 českých zoologických zahrad nebo na některou z 33 neobjevených památek. Tyto památky letos představil Národní památkový ústav s cílem poukázat na pestrou škálu hradů zámků klášterů a architektonických památek jež zatím zůstávají ze strany návštěvníků nedoceněné. Vstupenky je možné uplatnit až do konce prázdnin tedy do 30. srpna.

Abyste však nemuseli vsázet jen na náhodu můžete zkusit štěstí v soutěži o jednu ze tří volných rodinných vstupenek a poukázek na nákup v Albertu v hodnotě 100 Kč.

Nápovědu najdete na stránkách www.prazdninyvjednomkole.cz. Více informací o novinkách a probíhající kampani najdete také na www.albert.cz.

Soutěž probíhá od 6.do 20. července 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 20.7.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace