Soutěž o limitovanou edici dračích limonád SodaStream - www.mezizenami.cz

Soutěž o limitovanou edici dračích limonád SodaStream - www.mezizenami.cz

Netrpělivě očekávaný druhý díl animovaného filmu Jak vycvičit draka přilétá do českých kin již 19. června. Nabízíme vám jedinečnou možnost jak si čekání na filmové dobrodružství zkrátit!

Pozvěte hlavního hrdinu příběhu Škyťáka a jeho nerozlučného kamaráda Bezzubku na lahodný drink ještě než vyrazí zachránit svět! Díky dračím výrobníkům si můžete připravit limonádu lehce a pohodlně přímo u vás doma.

Sáhnout můžete po některém ze čtyř kouzelných nápojů:

Dračí lektvar ze zeleného jablíčka
Dračí pomerančová krev
Dračí oheň z lesních plodů
Černý drak cherry cola.



V limitované edici inspirované filmem Jak vycvičit draka 2 získáte navíc Kouzelnou dračí truhlu jako dárek k nákupu výrobníků: JET SOURCE new nebo PURE GREY.



Stejně jako drak se svým kamarádem brázdí oblohu můžete i vy rozvířit stojaté vody nespoutaným gejzírem bublinek a zasoutěžit si o některý z pokladů limitované edice. Odpověď na soutěžní otázku a další novinky z dračího světa na vás čekají na www.jakvycvicitdraka2.cz.



Ve hře je 1 dračí výrobník pro jednoho z vás 1 Kouzelná dračí truhla pro druhého výherce a 3 sirupy z limitované dračí edice pro třetího výherce. Připravte se na střemhlavý let nenechte nic náhodě a rychle odpovídejte!

Soutěž probíhá od 8. do 22. června 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 22.6.2014

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace