Vyhraj 5 dnů ve Vídni + 2 vstupenky na Life Ball  Now or Never! - now.vienna.info/cz/home/

Vyhraj 5 dnů ve Vídni + 2 vstupenky na Life Ball Now or Never! - now.vienna.info/cz/home/

Od 20. do 22. května je pro tebe na horním konci Václavského náměstí v Praze připravena obrovská hrací kostka „Vienna Now or Never'. Nenech si ujít šanci vyhrát 5 dnů ve Vídni pro dva a k tomu vstupenky na Life Ball.

Přines si s sebou výherní kód který se může stát tvojí jízdenkou do Vídně. Přijď přímo ke kostce nebo se podívej na now.vienna.info a přihlas se do soutěže. Když se 22. května v 18 hodin dostavíš ke kostce s výherním kódem a smartphonem možná vyhraješ právě ty nezapomenutelný zájezd do Vídně pro dva:

celých pět dnů ve Vídni od 28. května do 1. června a vstupenky na slavný Life Ball. Spolu s dalšími výherci z Barcelony Londýna Berlína a Varšavy si budeš užívat pět dnů toho nejlepšího co může Vídeň nabídnout. Budete mít vlastního průvodce který vás zavede mj. za kulisy Státní opery nebo na střechu Přírodovědného muzea a provede vás vídeňskou klubovou scénou. Výhra zahrnuje cestu vlakem a ubytování v hotelu.

Jako malou ochutnávku toho co můžeš ve Vídni zažít jsme připravili bohatý program který se koná přímo u kostky Now or Never každý den od 11 do 19 hodin. Ve vědomostní soutěži o Vídni pak můžeš vyhrát drobné suvenýry.

Chceš se zúčastnit?
Více se dozvíš na now.vienna.info...

Najdeš nás také na Facebooku link na event: https://www.facebook.com/events/713771225346876


Na video se můžeš podívat zde

 

Datum ukončení soutěže: 22.5.2014

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace