Soutěž o poukázky na nákup v novém módním e-shopu - www.mezizenami.cz

Soutěž o poukázky na nákup v novém módním e-shopu - www.mezizenami.cz

Milujete nakupování módy? A milujete nakupování módy z domu? My také. Vyzkoušejte nový internetový portál se širokou nabídkou exkluzivní dámské módy: modino.cz
Nabízí stovky dámských modelů obuvi i doplňků. Inspiraci hledá ve Španělsku a Francii a snaží se do svého sortimentu zařadit vždy kousky které jsou maximálně trendy. Můžete si být jistá že s těmito modely nebudete šedou myškou.

Na dosah ruky nyní máte luxusní francouzskou módu plnou elegance a šarmu kterou nepotkáte na každém rohu. Pokud hledáte mladistvé modely a svěží doplňky vsaďte na španělský výběr a neuděláte chybu. Vybírejte si z široké nabídky dámského oblečení spodního prádla plavek různých střihů a provedení. Nezapomeňte ani na důležité detaily každého outfitu: kromě kabelek tašek a obuvi si můžete vybrat z množství náhrdelníků náušnic slunečních brýlí a podobně.

Taky je pro vás placení poštovného otrava? Tady za vás tyto poplatky zaplatí sami u všech nákupů nad 1500 Kč.

Nová jarní a letní kolekce 2014 je velmi svěží barevná plná potisků proužků i flitrů. Nechte se inspirovat trendy ze Španělska a Francie!

Tři z vás nyní máte možnost vyhrát poukázku v hodnotě 500 Kč. Poukázky můžete uplatnit na modino.cz do doby uvedené na poukázce.

Více informací i odpověď na soutěžní otázku najdete na modino.cz

Soutěž probíhá od 11. do 25. května 2014.

Foto: modino.cz

 

Datum ukončení soutěže: 25.5.2014

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace