Soutěž o hezkou knihu pro šikovné děti - Nauč se modelovat 3 - www.veverusak.cz

Soutěž o hezkou knihu pro šikovné děti - Nauč se modelovat 3 - www.veverusak.cz

Chceš získat jednu ze dvou krásných knih z nakladatelství Euromedia Group k.s. „Nauč se modelovat 3'? Stačí jen na e-mail redakce zaslat fotografii svého vlastnoručního výrobku vyrobeného z modelíny moduritu keramiky nebo jiné podobné hmoty.
Všechny postupy jsou velmi snadné: je neuvěřitelné jaké úchvatné figurky lze vytvořit jen pomocí kuliček a válečků. V první části knížky „Nauč se modelovat 3' děti naleznou návody na různá strašidýlka a příšerky v druhé části je čeká spousta nápadů na pohádkové postavičky podle fantazie. Tvůrčí přístup k rozvoji výtvarného cítění a manuální zručnosti dětí jistě ocení rodiče a učitelé.
Fotografii vlastnoručně vytvořeného výrobku zašlete na e-mail redakce veverusak@petan.cz. Nezapomeňte připojit svoje celé jméno a adresu abychom Vám v případě Vaší výhry mohli knihu zaslat. Dva výherce vybere redakce. Vyhodnocení proběhne 25. 5. 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 25.5.2014

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace